ÜDVÖZÖLJÜK A TABÁN-BAU KFT. HONLAPJÁN!

Mélyépítés

Társaságunk 1996 óta végez mélyépítőipari tevékenységet az ország közép-dunántúli részében, a Balaton környékén. A 2000-es évek elejéig jellemzően a csatornázási munkákat a Balaton környékén végeztük. Az évtized második részétől tevékenységünket folyamatosan bővítettük ki az ország déli, délnyugati régiójára.

Jelenlegi géppark és személyzet állományunk segítségével a gépi földmunka, csatorna építés és burkolat építés területén komoly referenciákat szereztünk. Habár munkáinkkal még mindig jelen vagyunk székhelyünk, Fonyód város életében, de folyamatos fejlődésünk és gépbeszerzéseinknek, egyre gyarapodó referenciáinknak köszönhetően számos munkát végeztünk már Nagykanizsa, Kaposvár, Zalaegerszeg városokban és vonzáskörzetében. 


Társaságunk működésében a 2014-es év a változás éve volt. Beszerzésre került 1 db, az útépítéshez használatos aszfalt finisher gépünk, mely a hozzáértő kollégáink keze alatt az útépítésben nyitott újabb lehetőségeket számunkra.

Vállalkozásunk a kiváló technikai felszereltségének és magas fokon képzett szakembergárdának köszönhetően szinte bármilyen mélyépítési beruházás kivitelezésére képes, első osztályú minőségben.

 

Copyright © 2014. Tabán-Bau Kft.